OFSD Caracal a Transformat o Zi Obișnuită într-o Poveste în Mijlocul Câmpului de Lavandă

0
580

Într-o atmosferă plină de zâmbete și voie bună, OFSD Caracal a organizat ieri,18 iunie, un eveniment memorabil, într-un cadru natural deosebit.
Îmbrăcate în straie populare, femeile social democrate în frunte cu președinta Marina Samiee, viceprimar al municipiului Caracal, au reușit să aducă magia în mijlocul unei pitorești plantații de lavandă, transformând o simplă zi într-o poveste de neuitat.


Gazda acestui eveniment special a fost familia Zăvoianu, care a deschis cu generozitate ușile domeniului lor fermecător pentru a întâmpina oaspeții care au ales să petreacă o zi de neuitat în paradisul lor. Plantația de lavandă pe care o deține familia, se află la Preajba de Jos.

La eveniment au fost prezenți: Siminica Mirea, senator PSD de Olt, primarul municipiului Caracal alături de consilierii locali și OFSD Slatina condusă de Maria Matei.

Ziua a fost marcată de activități diverse. De la sesiuni foto în mijlocul câmpului parfumat și până la degustări de prăjituri delicioase și prezentări de modă, atmosfera a fost una de sărbătoare și comuniune. Cei prezenți au avut ocazia să se bucure de momente muzicale și să se conecteze cu natura într-un mod unic și special.

Primarul Ion Doldurea a subliniat că evenimentul a fost o oportunitate deosebită pentru toți invitații să se bucure de frumusețea și liniștea peisajului natural al lavandei. Evenimentul a promovat nu doar frumusețea peisajului natural, ci și tradițiile și importanța conservării mediului înconjurător. Edilul a concluzionat că evenimentul organizat de OFSD Caracal în lavandă a fost un succes și a mulțumit tuturor celor implicați pentru eforturile lor în realizarea unei zile de neuitat.


Au fost prezente atelierele: Vertu By Diana Dovan, cu rochii de mireasă de vis dar și Moda Dary, cunoscută pentru creațiile sale de costume populare tradiționale dar și rochii tradițional-moderne, elegante și rafinate.


Am prezentat astăzi câteva costume populare tradiționale foarte vechi, din Romanați, Ardeal, Maramureș și Bistrița-Năsăud. Am avut și o colecție de rochii tradițional-elegante, ce au strălucit astăzi în lanul de lavandă. Vreau să-i mulțumesc doamnei viceprimar, sufletul acestei manifestări, colegelor noastre din partid care s-au prezentat extraordinar în această după-amiază”. a spus Lucian Stroe.

Ziua petrecută în mijlocul câmpului de lavandă a fost nu doar o oportunitate de a scăpa de agitația cotidiană, ci și o lecție de apreciere a naturii.

Marilena Vasile