Municipiul Slatina va avea un centru de vaccinare drive-through în Parcul Tineretului

0
414

Municipiul Slatina va avea un centru de vaccinare drive-through, amenajat în Parcul Tineretului. Acest centru va fi inaugurat vineri.
”Vineri, 14.05.2021 se va deschide primul centru de vaccinare de tipul drive-through ce va fi situat în proximitatea „Parcului Tineretului”, mai exact pe strada „Aleea Eroilor”.
De asemenea, în aceeași locație va fi amplasat inclusiv un birou de unde toate persoanele imunzate vor primi dovada vaccinării, respectiv certificatul.
Această activitate se va desfășura pe o perioadă de 3 luni zilnic, în fiecare după-amiază iar cetățenii se vor putea vaccina în mașină, fără să fie nevoie de o programare.
Persoanelor care doresc să se vaccineze le vor fi puse la dispoziție atât serul Pfizer cât și serul Johnson&Johnson, cel din urmă necesitând administrarea unei singure doze.
Această acțiune presupune trei etape respectiv, triajul, vaccinarea efectivă și etapa post vaccinare ce va fi monitorizată în parcarea aferentă parcului sus-menționat.
Menționăm faptul că sensul unic de funcționare va fi dinspre strada Artileriei către strada Tunari iar în vederea eficientizării acestei acțiuni, agenții de îndrumare a traficului vor asigura fluidizarea accesului către zona de triaj, vaccinare și supraveghere post vaccinare.” se arată într-un comunicat de presă.
În centru de vaccinare drive-through se pot vaccina atât șoferii cât și pasagerii din autoturisme. Imunizările se vor efectua fără programare, doar cu actul de identitate.