Minivacanța de Rusalii

0
506

Minivacanța de Rusalii se apropie iar românii preferă să-și petreacă timpul liber în țară.

Angajații vor beneficia astfel de 5 zile nelucrătoare, în intervalul 1-5 iunie 2023, întruct 1 iunie este Ziua Copilului, 2 iunie a fost aprobată de guvern ca punte pentru 4 și 5 iulie, zilele de Rusalii.

Costurile de cazare sunt mult mai mari față de anul precedent datorită inflației și scumpirilor la energie. Cu toate acestea, românii au ales să-și petreacă timpul în țară.

Cea mai căutată stațiune balneară în această perioadă este Băile Felix din județul Bihor. AIci prețurile sunt cu 10% mai mari față de 2022. Hotelierii spun însă că numărul de clienți va fi similar cu Revelionul.

Pachetul unui sejur care cuprinde 4 nopți de cazare și toate mesele incluse la un hotel de 4 stele, plus acces la piscine și centru SPA costă 1.200 de lei/persoană.

La pensiunile din jur tarifele pornesc de la 225 de lei.persoană/noapte. Prețul cuprinde cazare, două mese și condiții de lux.

Pentru această minivacanță de Rusalii au fost vândute cu 30% mai multe pachete comparativ cu anul precedent, transmite antena3CNN.