Mădălina Ghenea și-a îngrijorat fanii, după ce a publicat o imagine de pe patul de spital: „Nu mă simt bine. Corpul meu cere o pauză”

1
389

Mădălina Ghenea a reușit să-și îngrijoreze cei peste un milion de fani strânși pe Instagram, după ce a postat la Story o imagine de pe un pat de spital, cu perfuzii în braț.

Românca suferă de epuizare, dar nu a dat mai multe detalii dacă problemele ei sunt mai complicate de atât. Aceasta le-a spus admiratorilor că va lua o pauză de la rețelele sociale pentru a se reface.

Din păcate, nu mă simt bine. Îmi cer scuze tuturor, dar nu voi fi în stare să postez sau să răspund la mesaje și va trebui să-mi anulez toate angajamentele de muncă. De opt luni lucrez non-stop, fără zi libere, iar corpul meu cere cu disperare o pauză. O să fac pauză de Instagram și WhatsApp măcar pentru câteva zile. Ne vedem curând„, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram, în dreptul unei imagini de pe patul de spital, cu o perfuzie atașată de braț și un dulap pe care sunt o mulțime de medicamente și accesorii medicale.

Șatena originară din Slatina a avut un an de foc, cu filmări pentru pelicula „Deep Fear”, în care joacă rolul principal, dar și cu o mulțime de ședințe foto, apariții pe covorul roșu și la festivaluri de film. Din noiembrie 2021, când a participat la evenimentele de lansare a filmului „House of Gucci”, Ghenea nu s-a mai oprit din treabă, iar oboseala susținută și-a pus amprenta asupra organismului ei.

Sursă: www.profm.ro

1 COMENTARIU

  1. Nu se mai satura de bani! Ele cred ca un corp, pe care ti-l da Dumnezeu, este totul. Nu este chiar asa! Sa-i dea Dumnezeu sanatate si mai multa minte la scafarlie!

Comentariile sunt închise.