În acest an la Caracal, va începe construcția unui nou bloc cu 54 de unități locative destinat tinerilor cu venituri modeste

0
516

 Vești bune pentru tinerii fără locuință

În acest an la Caracal, va începe construcția unui  nou bloc cu 54 de unități locative destinat tinerilor cu venituri modeste

 O preocupre permanentă a Administrației Locale o reprezintă rezolvarea sutelor de cereri prin care tinerii până în 35 de ani solicită o locuință din fondul locativ. Nu știu dacă vor putea fi vreodată satisfăcute în totalitate aceste doleanțe, dar știu că actuala Administrație caută soluții care să vină în întâmpinarea acestora.

”Având în vedere cererea mare de locuințe, Primăria Caracal are în vedere extinderea proiectelor privind construirea de locuințe noi, tip ANL în oraș. Vă asigur că administrația caracaleană va urmări dezvoltarea orașului și bunăstarea cetățenilor săi”, a declarat primarul Ion Doldurea.

 Asfel un nou imobil de locuințe colective cu regim social, va fi ridicat prin intermediul ANL în Caracal pe strada Dragoș Vodă nr.2C-1. Noul Bloc social va va avea 54 de unități locative, împărțite în mod egal pe două tronsoane, din care 8 cu o cameră, 34 cu două camere și 12 cu trei camere. Noua unitate locativă va dispune și de 54 locuri de parcare, valoarea estimată a acesteia este de 15 711 193,29 lei și va fi suportată de la bugetul de stat, utilitățile urmând să fie asigurate din bugetul local. În prima ședință extraordinară din acest an, Consiliul Local a dat undă verde studiului de fezabilitate și indicatorilor tehnico-economici. Și lucrurile nu se opresc aici, Administrația  caută noi surse de finanțare pentru a fi ridicat încă un bloc.

                                      Doru Tudor