INCREDIBIL: PREȘEDINTELE UNUI PARTID DE OPOZIȚIE APĂRĂ ȘI LAUDĂ UN MINISTRU PSD!

0
370

Preşedintele AUR, George Simion, îi ia apărarea fostului ministru al Agriculturii. Simion spune că Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii ar fi fost nevoit să demisioneze din funcție pentru că așa s-a dorit de la Bruxelles.

Ministrul Agriculturii pare ca a fost sinucis de catre DNA Timisoara. Acum, responsabilitate pe zona Ministerului Agriculturii a fost preluată de un lider marcant din PSD, de domnul Sorin Grindeanu. Din informaţiile pe care le avem noi, domnul Chesnoiu nu a vrut să stea drepţi în faţa celor de la Bruxelles şi a partenerilor nostri, care ne impuneau diferite lucruri în relația cu Ucraina”, a declarat George Simion conform Romania TV.

El a spus că marii traderi de cereale ar fi fost deranjați de Chesnoiu, fără a da foarte multe detalii deaspre aceasta. Simion a afirmat, în schimb, că România trebuie să-și asigure securitatea alimentară, iarnu să facă profituri pentru alții care fac export.

„Marii traderi de cereale au fost deranjaţi de domnul Chesnoiu. Noi, inainte de toate, trebuie sa ne asiguram siguranta noastră alimentara, nu sa facem profituri pentru unii care oricum le exporta afara. âAm avut un ministru al Agriculturii decent. Este executat cu mana lungă a justiţiei, printr-o complicitate ciudată a PNL cu PSD, care par să fie partide teleghidate. Ministrii care sunt intr-adevăr incapabili şi care au făcut mult rău în România, cum ar fi Virgil Popescu, sunt menţinuţi în funcţie. Felul in care a fost executat domnul Chesnoiu miroase a impunere de afara”, a mai spus George Simion.