Grav accident rutier la Drăgănești-Olt

0
2079

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit sâmbătă  seara, în jurul orei 21:30, la un accident rutier ce a avut loc la Drăgănești-Olt, sat Comani.

Accidentul a avut loc între o căruță în care se aflau patru persoane și un autoturism în care se afla doar șoferul. Echipajele de intervenție s-au deplasat imediat la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimelor. Au intervenit Echipaje Smurd Slatina și Stoenești, o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare de la Caracal, dar și un echipaj de Ambulanță.

Din păcate, în urma impactului, una dintre persoanele care se aflau în căruță a rămas încarcerată. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

„În momentul sosirii echipajelor, un bărbat în vârstă de 40 de ani, aflat în căruță, a fost găsit în autoturism, încarcerat, cu leziuni incompatibile cu viața. În atelaj se mai aflau alte trei persoane, o minoră, în vârstă de patru ani, cu traumatism cranio-cerebral, mama acesteia, în vârstă de 36 de ani, politraumatizată și un bărbat, în vârstă de 55 de ani, politraumatizat prin accident rutier. Toate cele trei victime, cu domiciliul în localitatea Comani, au fost transportate la UPU Slatina. Șoferul autoturismului, în vârstă de 50 ani, a fost asistat la fața locului și a refuzat transportul la spital” , a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Autoturismul mergea de la Mărunței spre Drăgănești când  a lovit căruța. Bărbatul care și-a pierdut viața a fost proiectat prin parbriz în autoturism care a fost proiectat într-un copac aflat pe marginea șoselei. În urma accidentului și calul a decedat pe loc.