FOCAR DE COVID-19 LA O MARE INSTITUȚIE DIN SLATINA

0
1968

Un focar de COVID-19 a fost depistat la Administrația Județeană a Finanțelor Publice (AJFP) Olt, sediul de pe strada Arcului din Slatina, unde 18 angajaţi ai instituţiei au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu noul coronavirus. Potrivit conducerii instituției, în momentul de față se ia în calcul testarea întregului personal al instituției.

Șeful AJFP Olt, Florinel Meleru, a precizat că, deocamdată instituția nu va suspenda programul de relații cu publicul, însă în cursul zilei de joi, 18 martie, va fi efectuată o dezinfecție generală la nivelul instituției.

„Sunt 18 persoane confirmate până în momentul de față urmând să se actualizeze lista. Am luat legătura cu DSP. O să facem o dezinfecție urgentă acum și să trimitem o situație la DSP, că noi avem și un plan de rotație cu munca la domiciliu, câți au fost în concediu de odihnă, pentru a-și face dânșii o imagine. Se pune problema  până la urmă  să ne testeze pe toți ca să eliminăm pe cât posibil focarul. Urmează ca DSP-ul să decidă. La ora actuală programul cu publicul nu este suspendat. Acum (n.red. joi la 11:30) urmează să facem dezinfecția în toată clădirea”, a precizat șeful AJFP Olt.

Chiar și în aceste condiții conducerea instituției încearcă să găsească soluții pentru ca programul de relații cu contribuabilii să nu fie afectat.

În prezent la nivelul AJFP Olt (sediul de pe strada Arcului din Slatina) lucrează peste 100 de angajați.