Fără BAC dar cu 4000 de euro pe lună. Toți cei care fac acest lucru pot da lovitura

0
6277

Cei care nu prea s-au omorât cu învățatul au acum șansa de a câștiga mii de euro lunar. Nu au nevoie de studii ci doar trebuie să urmeze niște cursuri.

Românii au șansa acum de a câștiga mii de euro pe lună. Există o meserie care le poate garanta lunar un salariu între 1000 şi 4000 de euro, fără ca măcar să aibă BAC-ul!

Este vorba despre însoțitorii de zbori. Specialiștii avertizează că în următorii cinci ani e nevoie de peste 1 milion de însoţitori de zbor la nivel mondial.

Cei care sunt interesați trebuie să plătească 1500 de euro pentru un curs de însoțitori de bord. El durează patru săptămâni și elevii trebuie să înveţe noțiuni despre securitate şi legislaţie aeronautică, dar şi să fie familiari cu partea tehnică a avionului.

Condiţiile pentru înscrierea la cursurile de însoțitor de bord: să ai înălțime minimum 1,57 și să fi terminat clasa XII-a. Bacalaureatul este opţional, informează Digi24.

Cea mai mare problemă este limba engleză, spune răspicat instructorul examinator. Fără cunoştinţe serioase, elevii nu au şanse să treacă de interviul companiilor.

Sursa: capital.ro