Emoții și voie bună la Festivitatea de Absolvire a claselor a XII-a de la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” din Caracal

0
774

Într-o atmosferă de sărbătoare îmbrăcați în pelerine negre, cu eșarfe și tocă pe cap, absolvenții claselor a XII-a de la Liceul Teoretic “ Mihai Viteazul” din Caracal au participat zilele trecute la Festivitatea de Absolvire organizată la liceu.

Absolvenții și-au îmbrățișat colegii, profesorii și membrii familiei, împărtâșind bucuria acestui moment special și au făcut fotografii de grup pentru a imortaliza evenimentul.

Într-un moment simbolic elevii și-au aruncat în aer tocile, marcând sfârșitul unei etape din viața lor.
Tinerii au spus că un astfel de moment este unic în viață.

Cu emoție în glas unul dintre elevi a mărturisit: “Vreau să mulțumesc profesorilor pentru răbdare, încurajări și pentru că au crezut în noi. În călătoria noastră pe parcursul a patru ani au fost mentori și modele de urmat”.


Este un moment de mândrie și bucurie, nu doar pentru ei ci și pentru noi, cei care am avut privilegiul să-i ghidăm și susține de-a lungul anilor. O generație minunată, copii minunați și la propriu și la figurat și să nu uite că Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” rămâne pentru totdeauna casa și familia lor. Îi felicit pentru toată munca și pentru determinarea de care au dat dovadă”, a transmis Liviu Mitroi, directorul liceului Mihai Vitrazul.

Marilena Vasile