Caricaturistul Gogu Neagoe, invitat la Festivalul Național de Umor „Liviu Oros” din Deva

0
134

La invitația Primăriei Deva și Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu, cunoscutul caricaturist oltean Gogu Neagoe va participa, în perioada 13-15 mai 2022, la Festivalul național de umor „Liviu Oros” din Deva. La eveniment, artistul din Osica de Jos va realiza portrete grafice „la minut” pentru oficialitățile și publicul prezent.

Evenimentul va debuta vineri, 13 mai, la ora 19:00, cu o prezentare video intitulată „Umorul în Jazz”, prezentată de Florian Lungu.

Sâmbătă, 14 mai, evenimentul se va desfășura după următorul program:

• ora 18:00, în holul mare al Centrului Cultural „Drăgan Muntean” se va desfășura vernisajul Salonului Național de Caricatură și decernarea premiilor la Concursul Internațional de Epigrame ”Epigramissima”. De la aceeași oră, graficienii Criv și Gogu Neagoe vor realiza portrete grafice „la minut” publicului prezent.

• ora 19:00, acțiunea se mută pe Platoul Centrului Cultural „Drăgan Muntean”, unde va avea loc un spectacol umoristic intitulat „Terapie prin râs”, susținut de grupul „VOUĂ”.

Duminică, 15 mai, în ultima zi a festivalului, la ora 18:00, în amfiteatrul „Liviu Oros”, va avea loc premiera piesei de teatru „Omul din care a fost extras răul”, de Matei Vișniec, pusă în scenă de trupa de teatru „PROSCENIUM” a Centrului Cultural „Drăgan Muntean”. Spectacolul este realizat sub îndrumarea regizorului Mihai Lungeanu, în cadrul proiectului „Teatrul, ca disciplină de viață”. Prezintă: Mihai Feier.

Intrarea la evenimentele din cadrul Festivalului Național de Umor „Liviu Oros” este liberă.