Emil Moț: ”Sunt îngrijorat și dezamăgit de situația creata în cadrul Colegiului Național Ion Minulescu”

1
550

Situația alarmantă de la Colegiul Național ”Ion Minulescu”, unde 21 de elevi au ajuns la UPU Slatina după ce au prezentat vărsături, dureri de cap și dureri abdominale, l-a revoltat pe Emil Moț, edilul Slatinei, care a solicitat demararea unor anchete care să clarifice această situaţia.

În calitate de primar al Slatinei, dar și de părinte, sunt îngrijorat și dezamăgit de situația creata în cadrul Colegiului Național Ion Minulescu. O întâmplare nefericita, care trebuie, însă, verificată de cei cu atribuții în domeniul sănătății publice. Tocmai, pentru ca astfel de incidente care pun în pericol sănătatea copiilor, sa nu se mai repete nicaieri în orașul nostru. În acest sens, am solicitat Inspectorului șef al ISJ Olt o ancheta urgentă și luarea celor mai drastice măsuri. Sper ca ancheta demarată de DSP, DSV și ISJ Olt sa găsească rapid cauza care a pus în pericol sănătatea copiilor nostri.” a precizat Moț.

1 COMENTARIU

  1. Prima farà „mot”, cand favi Ceva pentru orasul asta?!… Turism, orasul vechi, investiti, nu sa tot deschida altii marketuri. Nu se vede nimic. Daca nu era Valcov sa faca Ceva prin locuri le esentiale era un fel de comuna. Du-te si viziteaza niste orase in afara, IA notite…. Nu Faceti Nimic… Stati degeaba si sunteti platit I degeaba.

Comentariile sunt închise.