Drept la Replică. Gheorghe State, viceprimarul comunei Icoana

0
1373

Sunt consilier PSD din 2004 și am rămas fidel partidului timp de 17 ani. Am 4 mandate de consilier PSD, am câștigat toate scrutinurile, inclusiv pe cele mai grele.

M-am descurcat în toate situațiile, cu toată priceperea mea, fără să mi-o ceară sau să mi-o impună PSD.
Problemele comunității: asfaltarea DC 98 Ursoaia, drum principal neasfaltat (singurul drum principal din regiunea Munteniei neasfaltat ).

Proiectul pentru acest drum este depus la CNI, aflat în lista de sinteză pentru acest drum am făcut în mandatele de 20 de ani mai multe proiecte, plătite cu bani de la bugetul local (bani mulți), dar care nu au fost aprobate.

Oameni de vază ai localități au candidat pe lista altor partide, s-au implicat pentru asfaltarea acestui drum, nu au reușit, și au atras oprobiul public nemeritat.

Le mulțumesc și îi voi respecta mereu pentru efortul depus.

Acum, după 20 de ani de încercări, am propus ca toți banii care ne trebuie pentru cofinanțări, să îi economisim și dacă nu vom primi bani de la CNI și ne expiră toate avizele, vom încerca să construim 1 -2 km de asfalt pentru locuitorii satului Ursoaia, atât de greu încercați.

Am făcut o adresă la Prefectură care ne permite acest lucru… dar alegerile au trecut și DC 98 nu mai este o prioritate.

Să revenim la PSD. Dacă mi se făcea instructaj să votez toate proiectele doamnei primar, le votam, fără să fiu consultat și mergea treaba înainte, dar eu nu am fost instruit. Am schimbat liderul PSD Icoana în 2016, fiind singurul consilier PSD care am rămas alături de doamna primar, bineînțeles că aveam pregătită și linia a doua, de consilieri.

Cazul Neaga Constantin: este fost membru PSD din 2004 până în 2016 când a fost, spune dumnealui, îndepărtat din PSD de șoferul primăriei și doamna primar. Acum am dorit să-l atragem în PSD, să ne mărim adepții, deoarece liderii locali ai noștri, și-au exprimat nemulțumirea față de actualul primar.

Și ca un mesaj pentru toți oamenii politici: nu vă războiți cu cetățenii pe care îi reprezentați. Ajutați-i în orice situație ca să vă voteze în continuare. Ajutați-i fără să încălcați legea.

Dacă, bugetul și celelalte probleme se dezbăteau într-o microședință nu se ajungea aici. Dar dictatura a început să-și facă loc în PSD Icoana. În funcție de decizia PSD Olt, voi reveni cu detalii picante!