DOMNULE PREFECT DE OLT, MAI MULTĂ SERIOZITATE ȘI CORECTITUDINE NU STRICĂ

0
4218

Examinările auro în județul Olt din reacțiile oamneilor și informațiile pe care le avem ridică anumite probleme de ordin organizatoric și de corectitudine.

Drept pentru care ne-am adresat legal Prefecturii Olt, în subordinea căreia se află acest serviciu rutier, cu întrebările de rigoare.

Răspunsul primir ne-a surprins fiind incomplet și inciorect ceea ce ne face să-l întrebăm pe prefect …. de ce?

Prezentăm mai jos întrebările și răspunsurile primite lăsând la latitudinea cititorilor comentariile de rigoare.

Vom reveni pe marginea acestui subiect:

Prin prezenta formulez o adresă conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public. Doresc să primesc răspunsurile următoarelor întrebări:

a. Situația (până în prezent) a școlilor de șoferi (cat. A; B; C; D;) din județ, existente pe localități; numărul elevilor scolarizati (anual), procentul de promovare la examenul auto; numarul intructorilor auto existenti; numarul si exemple de masuri dispuse pentru fapte sau acte ilegale comise pe aceasta linie. 
b. Situatia liceelor, scolilor profesionale din județul Olt care pregatesc elevi pentru obținerea permisului auto (cat. A, B, C, E, tractor): numarul cursanților și categoria; numarul examinarii auto; localitatea unde se fac examinarile.
c. Motivul și explicațiile legale pentru care se susțin examenele auto numai în municipiul Slatina, desi ar putea fi organizate examinări și în orașele Cracal și Corabia.
d. Polițiștii examinarori, numărul acestora, dacă au studii superioare, militare ruperioare, experiență profesională, categoriile de permis auto deținute, cursuri efectuate pe linie de examinări auto pedagogice.” adresa redacției.
P. CALCIU