DIRECTOR NOU LA APIA OLT

0
2376

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Olt are, începând de joi, 26 noiembrie, director executiv cu acte-n regulă.

Este vorba despre Doru Daniel Neacșu, care a promovat examenul pentru acest post susținut la sediul central al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură din Bucureşti, după ce a obținut 79,50 puncte la proba scrisă şi 94,20 puncte la interviu, fiind declarat admis.

La concursul pentru ocuparea funcției de conducere vacante de director executiv al APIA Olt, inițial, s-au înscris trei candidați. Este vorba Constantin Octavian Iana (n.red. cel care a asigurat până în prezent interimatul la șefia instituției), Doru Daniel Neacșu și Liliana Nedelcu. Toți candidații au fost admiși la proba de selecţie a dosarelor, însă ulterior Iana, din motive personale, nu s-a mai prezentat la examen, iar Liliana Nedelcu nu a obținut punctajul necesar de trecere la proba scrisă.

Neacşu este director adjunct la APIA Olt din 2008 şi a ocupat cu delegaţie postul de director executiv din mai 2018 până în luna ianuarie 2020 când a fost înlocuit cu Constantin Octavian Iana. Iana urmează să revină pe vechea funcție de șef Serviciu Măsuri Specifice din cadrul instituției.