33.6 C
Slatina
duminică, iunie 23, 2024
Acasă Actualitate Dincă a fost înregistrat în arest: A spus cine l-a ajutat

Dincă a fost înregistrat în arest: A spus cine l-a ajutat

0
1344
Este răsturnare de situație în cazul Caracal după ce s-a aflat că Gheorghe Dincă a fost înregistrat în arest și așa s-a aflat cine i-au fost complicii! Totul s-a petrecut în timpul discuțiilor avute cu fiul său.

Este o nouă răsturnare de situație după ce s-a aflat că Gheorghe Dincă ar fi fost înregistrat în arest, la vorbitor, împreună cu fiul lui și în timpul discuțiilor a indicat cine l-a ajutat. Este vorba de un al doilea complice care ar fi aruncat cadavrul la câini!

Dezvălurile au fost făcute marți seara la România TV, de către avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, care a dat mai multe detalii pe acest subiect. Interesant este că interceptările au fost făcute în timp ce fiul său se afla în vizită la el, deşi nu s-a spus niciodată că Dincă ar fi fost vizitat vreodată de familie.

Avocatul Tonel Pop a admis că Gheorghe Dincă a fost interceptat și a susținut că acesta i-a mărturisit fiului său cum a fost nevoit să scape de Fane Risipiţeanu, unul dintre complici. În plus, acesta a adăugat că va trebui să facă acelaşi lucru şi în cazul unei a doua persoane, tot din cauza faptului că ar putea oferi detalii autorităţilor.

Fiul lui Dincă primește instrucțiuni clare

„Au avut grijă procurorii, pentru că Dincă nu a mai recunoscut ce a declarat prima dată, i-au aruncat această carte: vezi că te-am monitorizat, vezi că știm ce ai vorbit ce ai vorbit cu fii-tu și hai să-ți dăm și niște elemente. Iar aici Dincă explică în această monitorizare care sunt complicii lui, îi nominalizează. Spune că l-a dat în gât pe acest Fănică pentru că vorbește prea mult și că, în același context, o să dea în gât un alt complice. L-a și nominalizat pentru că a auzit nici acesta nu-și ține ciocul. Îl punea la curent pe fiul său cum să stăpânească situația în teren și să-l avertizeze indirect pe acest al doilea complice că dacă mai vorbește va păți ca Fănică. Îl nominalizează pe acest al doilea complice ca persoana care a aruncat cadavrul la caini”, a spus Tonel Pop.

Unde a fost interceptat

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă a fost interceptat şi în celula sa din închisoare.

Gheorghe Dincă este acuzat că le-a ucis pe adolescentele Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, a fost trimis de DIICOT Parchertului ICCJ pentru verificarea sub aspectul legalităţii şi temeiniciei, procurorul general Bogdan Licu constituind un colectiv de procurori, care va elabora un referat cu propuneri, potrivit jurnaliștilor de la Capital.