Daniel Predoiu, donații importante către Spitalul Municipal Caracal

0
3381

Pentru cunoscutul om de afaceri, Daniel Predoiu, bucuria celor din jur reprezintă adevărata răsplată pentru acțiunile pe care le derulează de atâta timp, în folosul comunității. De curând, acesta a donat Spitalului Municipal Caracal șase paturi electrice multifuncționale, șase saltele și șase noptiere. Acesta este  dornic și hotărât să aducă și alte echipamente medicale necesare unității spitalicești din Caracal.

Am donat zilele trecute Spitalului Municipal Caracal șase paturi electrice multifuncționale, șase saltele și șase noptiere, elemente care vor îmbunătăți confortul pacienților din acest spital. Aceasta donație este prima dintr-un șir de donații care vin din Germania de la o fundație care mi-a promis sprijinul necondiționat pentru a aduce și alte echipamente necesare unităților spitalicești și nu numai.” a declarat Predoiu.

Șirul acțiunilor caritabile inițiate de omul de afaceri continua cu programul dedicat copiilor, prin care micuții beneficiază de consultații stamatologice gratuite. Acest proiect este realizat în parteneriat cu Facultatea de Medicină Dentară din Craiova.