Concurs pentru șefia IPJ Olt

0
900

Inspectoratul General a Poliției Române a scos la concurs postul de șef al IPJ Olt, iar candidații își pot depune dosarele de recrutare până pe 8 iulie, ora 16.00.

Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale, care se înregistrează audio și/sau video și se va desfășura la sediul Inspectoratului General al Poliției Române din Bucureşti.

Rezultatele finale vor fi publicate în perioada 29 iulie -2 august 2022, în funcție de eventualele contestații.

Pentru a fi declarat admis, un candidat trebuie să obțină minimum 7,00.

Mihai Mihalache, singurul candidat înscris la concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Olt, nu a obținut notă de trecere la interviul structurat pe subiecte profesionale, ce a avut loc pe 10 august 2021. Acesta a obținut nota finală 5,62 la singura probă, iar pentru promovarea concursului ar fi avut nevoie de minimum 7.

Din octombrie 2017, IPJ Olt este condus doar pe baza împuternicirilor, ultimul inspector șef cu concurs fiind Cătălin Florescu. Acesta se afla la şefia IPJ Olt din 2013, în 2014 câştigând concursul organizat pe post. Din octombrie 2017, Florescu a fost numit director al Școlii de Poliție Slatina.

În prezent, la șefia IPJ Olt este comisarul șef Ionuț Ilinca, adjunct fiind Daniel Constantin.