Comisia IT&C se reunește la Slatina

0
177

Asociația Română a Apei (ARA) organizează reuniunea Comisiei IT&C, la Slatina, în perioada 24-27 iunie 2019. Zeci de IT-iști din cadrul operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare din toată țara, dar și reprezentanții unor companii din domeniu vor discuta despre rețelele și sistemele informatice pe care le-au implementat, cum se pot dezvolta și securiza acestea și despre noutățile legislative din domeniu.

Departamentul IT din cadrul Companiei de Apă Olt va prezenta infrastructura IT&C a operatorului și noul sistem de plată online a facturilor, implementat cu succes, CAOmobile.

Înființată la 15 iunie 1995, Asociația Română a Apei este o organizație profesională, din care fac parte operatori de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare și firme de profil. ARA inițiază, elaborează strategii și programe de investiții și susține interesele membrilor săi în relația cu autoritățile publice și sindicate. Toate activitățile ARA sunt coordonate de opt comisii de specialitate care se întrunesc trimestrial pentru a rezolva problemele apărute și pentru a promova și pune în aplicare noi programe și idei de dezvoltare.