TIR cuprins de flăcări pe Drumul Național 65

0
329

Pompierii Detașamentului Slatina au intervenit marți seara, în jurul orei 18.30, pe Drumul Național 65, în apropierea localității Bistrița Nouă, pentru stingerea un incendiu izbucnit la un autocamion încărcat cu ciment.Acesta venea de la Câmpulung Mușcel încărcat cu ciment pe care urma să-l descarce la Dedeman Craiova.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. În momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta violent, cu flacara și degajări mari de fum la cabina autotrenului și la remorca acestuia. 

Șoferul camionului, în vârstă de 50 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, a fost găsit în afara autoturismului, conștient, fără urme vizibile de traumă.

„În momentul sosirii echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta violent, cu flacara și degajări mari de fum la cabina autotrenului și la remorca acestuia. Șoferul camionului, în vârstă de 50 de ani, din Drobeta Turnu-Severin, a fost găsit în afara autoturismului, conștient, fără urme vizibile de traumă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

Pompierii au acționat aproximativ 40 de minute pentru izolarea și lichidarea incendiului. Cabina autocamionului și peste 50 % din remorca acestuia au fost distruse de flăcări.