CINCI CURSURI DE FORMARE PROFESIONALĂ PENTRU OLTENII AFLAŢI ÎN CĂUTAREA UNUI LOC DE MUNCĂ

0
231

Nu mai puțin de 70 de persoane din judeţul Olt, aflate în căutarea unui loc de muncă, vor beneficia în luna mai de cursuri de formare profesională, oferite de Centrul de Formare Profesională din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt.

Cursurile organizate de AJOFM Olt oferă calificare în cinci meserii: competenţe în limba română, lucrător în comerţ, infirmieră, îngrijitoare copii și stilist protezist unghii.

Per total, la finalul programelor de formare profesională, un număr de 70 şomeri olteni vor beneficia de o diplomă care va atesta calificarea într-una din aceste meserii. Cele cinci cursuri sunt gratuite pentru şomeri, în scopul recalificării acestora şi obţinerii unui loc de muncă în alt domeniu, însă e bine de ştiut că aceste cursuri de recalificare organizate de către AJOFM Olt pot fi frecventate şi de către persoanele încadrate în muncă, dar contra cost, cheltuielile fiind suportate de către cursant sau de către agenţii economici la care cei în cauză sunt angajaţi.

Informatii suplimentare se pot obtine la sediul AJOFM Olt, din strada Prelungirea Crişan, numărul 2 sau la numărul de telefon 0249/438.595.