Caracal: Părintele Iagăru, alături de copiii cu probleme auditive

0
140

Părintele Ion Iagăru, parohul bisericii din curtea Spitalului Municipal Caracal, se împarte zilnic între slujbe și cetățenii care au nevoie de ajutor. De curând, trimisul lui Dumnezeu pe pe pământ a adus bucuria în sufletul unui copil cu probleme medicale. Este vorba de Ionuț, un tânăr din județul Olt, căruia Asociația Fiți Buni îi va achiziționa aparate auditive performante. Tânărul a fost, la începutul acestei săptămâni, la un centru medical pentru a i se lua amprentele urechilor pentru confecționarea olivelor.

În situația lui Ionuț se află zeci de copii din Olt și nu numai. Pe această cale, părintele Ion Iagăru îi îndeamnă pe oamenii cu sufletul mare să se alăture campaniilor umanitare derulate de Asociația Fiți Buni, prin donații.

Susține proiectele noastre donând orice  sumă în contul Asociației Fiți Buni și vom aprinde una dintre cele peste 200 de candele ce împodobesc unica biserică din România în următoarea noapte de vineri spre sâmbătă, pentru tine și cei dragi ție, vii și adormiți.” a precizat părintele Iagăru.
Conturile Asociației Fiți Buni sunt următoarele:
Banca Transilvania, cont în Lei: RO57BTRLRONCRT0561532601
Banca Transilvania, cont în Euro: RO07BTRLEURCRT0561532601
Banca Transilvania, cont în GBP: RO62BTRLGBPCRT0561532601