Ziaristul Nicolae Sergiu Diaconu a murit!

1
1021
Ziaristul Nicolae Sergiu Diaconu a murit, luni, 16 ianuarie 2023. În lunga sa carieră jurnalistică, Diaconu a făcut parte și din redacția cotidianului GAZETA OLTULUI. A fost un om drept, corect, dând dovadă de profesionalism.
Trupul neînsuflețit al lui Nicolae Sergiu Diaconu se află depus la capela Bisericii Maica Domnului, urmând ca miercuri să fie condus pe ultimul drum, la Cimitirul Strehareti.
A fost și va rămâne TATA! Ziaristul Nicolae Sergiu Diaconu! Omul care m-a iubit necondiționat, m-a iertat la fel, m-a ajutat la fel și care mi-a aratat, după ce mi-a insuflat “microbul” acesta care se cheamă jurnalism, ca a știut ce face! Azi, s-a dus sa facă presa in Ceruri, alături de mulți alți colegi și prieteni! Mi e sufletul mai greu ca niciodată! Asa îmi va rămâne!  Pentru toți cei care vor sa-i dea un ultim salut lui Nea Nicu, o puteți face la Biserica Maica Domnului începând din aceasta seara. Pe ultimul drum il vom conduce miercuri, in Cimitirul Strehareti.  Te iubesc, omul meu minunat! Și prin noi, vei trai incontinuare! Îți mulțumesc, pentru TOT!” a transmis fiica ziaristului, Laura Mira.

1 COMENTARIU

  1. Dumnezeu să-l ierte şi să-l pomenească ceata celor drepți! Veşnică să fie pomenirea lui din neam in neam! CU sfinții odihnește, Hristoase, su­fle­tul adormitului robului Tău; Nicolae Sergiu,unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viață fără de sfârșit!Amin!

Comentariile sunt închise.