Caracal: ”Numărul cetățeanului” face primele victime

0
580

În acest weekend, un grup de cetățeni din Caracal a fost surprins în timp ce arunca resturi din construcții pe terenul domeniului public. Inspectorii Gărzii de Mediul au ajuns la fața locului, amendându-i pe cei în cauză. Fapta a fost sesizată printr-un apel telefonic la ”Numărul cetățeanului”:
”În urma unui apel telefonic la ”Numărul cetățeanului” pus la dispoziție de Primărie pentru sesizarea problemelor din comunitate, inspectorii urbani s-au deplasat la ieșirea din oraș spre comuna Celaru unde au surprins în fapt un grup de cetățeni care aruncau resturi din construcții, moloz și cărămidă, pe terenul domeniului public.
Chemați la fața locului, inspectori ai Gărzii de Mediul din Slatina, au ajuns imediat și au reținut faptele.
Peste 5000 de lei au avut de achitat, ca amenzi, cetățenii certați cu legea. Ei au fost totodată obligați să achite costul cântăririi gunoiului și să îl transporte la rampa de sortare.
Mulțumim cetățenilor pentru sesizare.
0349/912 şi 0770.307.402 sunt funcționale !
Apelurile şi mesajele dumneavoastră sunt preluate de inspectorii urbani care pot astfel să urmărească și să acționeze pentru rezolvarea lor.
Împreună se poate să reinstaurăm ordinea și respectul în comunitatea noastră!” au declarat reprezentanții primăriei Caracal.