Bursă: Unul din trei absolvenți a fost angajat

0
146

La o lună de la organizarea Bursei  locurilor de muncă pentru absolvenți, doar unul din șase olteni care a trecut prin faţa angajatorilor a fost angajat.

 A trecut o lună și jumătate de la desfăşurarea Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, iar Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt a dat publicităţii rezultatele finale ale acestei acţiuni care a avut loc concomitent la Slatina şi Caracal.

Conform datelor prezentate de instituţie, din cele aproximativ 180 de persoane selectate pentru angajare la Bursa din 18 octombrie 2019, la o lună și jumătate după eveniment, puţin peste 100 au fost  angajate. La Bursă au participat 63 de agenţi economici, în cele două locaţii, care au oferit 545 de locuri de muncă, fiind prezente 589 de persoane, din care 326 de absolvenți. La acea dată, nicio persoană nu fusese angajată pe loc.

„Din cei 177 de absolvenți selectați în vederea încadrării au fost angajați în cele din urmă 103”, a precizat purtătorul de cuvânt al AJOFM Olt, Elena Iordache.