Bărbatul arestat pentru VIOLAREA Luizei a recunoscut totul în fața anchetatorilor

0
523

Ștefan Risipiceanu are 46 de ani și este cunoscut ca alcoolic, fără serviciu și fără familie în Caracal. Bărbatul a fost arestat miercuri de DIICOT pentru că ar fi violat-o pe Luiza Melencu alături de Gheorghe Dincă, a mărturist totul în fața anchetatorilor. Dacă miercuri acesta a negat acuzațiile, joi, acesta ar fi recunoscut tot.

„Până la urmă a recunoscut că în luna aprilie a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu. L-a întrebat cine-i fata şi George, cum îi spunea el, i-a spus că a adus-o pentru câteva partide de sex. Acela a fost momentul în care Fane i-a cerut lui Dincă să-l lase şi pe el să aibă relaţii cu fata. Cu siguranţă a fost complicele lui Dincă, dar deocamdată nu există elemente că ar fi şi participat la uciderea tinerei. Fane Risipiceanu a declarat că, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu tânăra, a plecat. La fel susţine şi Dincă.

Deocamdată nu există alte probe, nu există indicii nici că ar avea vreo implicare în cazul Alexandrei”, au spus surse din anchetă pentru adevarul.ro.

În ziua în care Dincă ar fi ucis, bărbatul a spus că fusese să îl viziteze. „Aveam un șopron, dormeam acolo. Am dormit până marți seara, pe 23 iulie. Joi la 19:00 am bătut cu o piatră în poartă, că nu prea auzea, a venit la poartă și l-am întrebat <<Domnule George, mâine ce facem, ne apucăm să strângem?>> Între timp mi-a zis <<du-te și ia-ți mâncarea de la cantina socială. Și mă mai cauți după ora patru.>> Apoi am plecat”, a declarat Ştefan Risipiceanu.

La scurt timp după ce s-a aflat de cazul Caracal, Ștefan Risipiceanu declara la Acces Direct că a dormit timp de două săptămâni în casa lui Gheorghe Dincă dar nu s-a așteptat la așa ceva. „Criminalul trebuie să plătească! Trebuie să plătească! Să-i dea pe viaţă! Criminal în serie! Eu nu am ştiut! Nu credeam aşa ceva! O viaţă să-i dea! Eu am dormit la el două săptămâni de zile. Dar nu am auzit nimic, ţipete, femei pe bătătură… nici fete sau femei!”, spunea Ştefan Risipiceanu.