Audieri cheie în dosarul Caracal

0
330

Audieri cheie, astăzi, în dosarul Caracal. Doi medici legişti din Bucureşti rup tăcerea şi vorbesc în faţa instanţei despre expertizele efectuate de INML în cazul celor două victime, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Unul dintre medici este cel care a emis certificatul de deces al Alexandrei Măceşanu, tânăra pe care Gheorghe Dincă ar fi ucis-o.

Experţii de la Institutul de Medicină Legală din Bucureşti au examinat fragmentele osoase care s-au găsit la Caracal, fragmente găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă, despre care procurorii au spus că ar exista date clare că ar aparţine Alexandrei, dar şi fragmentele găsite în lizieră despre care anchetatorii au spus că există indicii că ar aparţine Luizei Melencu.

În dosarul Caracal s-a emis un certificat de deces pe numele Alexandrei Măceşanu, iar părinţii ei au refuzat să ridice certificatul şi au formulat o plângere penală împotriva medicului care a semnat documentul.

Dosarul Caracal este în continuare în judecată la Tribunalul Olt, acolo unde Gheorghe Dincă şi complicele său, Ştefan Risipiţeanu, sunt judecaţi pentru cele două crime de care au fost acuzaţi de procurori.

Dincă este judecat după ce le-ar fi răpit pe cele două tinere, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, apoi le-a dus în casa sa din Caracal, le-ar fi batjocorit, le-a ucis şi apoi le-a ars cadavrele.

Sursă: www.antena3.ro