Asistente de pe Secția de Cardiologie a Spitalului Slatina, în izolare la domiciliu  

0
704

Mai multe asistente de pe Secția de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina se află în izolare la domiciliu. Acestea au intrat în contact cu bărbatul de 57 de ani din Șerbănești. Omul a primit îngrijiri medicale pe Secția de Cardiologie a Spitalului Slatina la finalul lunii aprilie.

Potrivit DSP Olt, persoana din Șerbănești a fost internat la o clinică cardiovascular din București, în perioada 2-4 mai.

„Pacientul în vârstă de 57 ani a fost internat în perioada 02- 04.05.2020 într-o clinică medicală cardiovasculară din București, în scop  explorator  și evaluare clinică a stării de sănatate, față de afecțiunea de bază. În data de 3 mai a fost testat pentru determinarea infecției cu COVID- 19. Directia de Sanatate Publica Olt a fost notificata in data de 05.05.2020 de catre laboratorul  de investigatie asupra rezultatul buletinului de analiza, cu rezultat pozitiv pentru infectia COVID-19,  ocazie cu care s-a declansat ancheta epidemiologica in jurul cazului pentru identificarea contactilor de spital si de familie”, se arată în comunicatul DSP Olt.

Bărbatul se află internat la Spitalul Caracal, în sectia de comorbidități în supraveghere medicală și tratament, cu stare generală bună.

Acesta este cel de al 48 caz din județul Olt.