Scandal la partida din Cupa României, de la Coteana

0
456

Oltul Curtișoara și ACS Caracal vor disputa finala fazei județene a Cupei României, după ce au trecut de semifinalele ce s-au disputat miercuri, 25 mai. Dacă meciul dintre Oltul Slătioara și Oltul Curtișoara a fost câștigat, fără probleme, de formația din Curtișoara, scor 3-1, la Coteana au fost incidente.

Antrenorul de la ACS Caracal, Gigi Neagu, a precizat că lucrurile au degenerat cu zece minute înainte de finalul jocului, când echipa sa conducea cu 3-2.

„Au fost mici incidente, răutăți din partea suporterilor, dar așa este la acest nivel. Au fost îmbrânceli, spectatorii au venit la banca noastră de rezerve. A fost un ML-ul acolo, instantaneu, niște îmbrânceli și au degenerat puțin lucrurile, dar aceasta este situația. Totul s-a întâmplat prin minutul 75-80, scorul era 3-2 pentru noi, ei ne-au egalat în minutele de prelungiri, cred că în minutul 94”, a spus antrenorul echipei din Caracal.

Primarul din Coteana, Ionuț Dima, spune că golurile au fost primite pe fondul a trei greșeli personale.

„Consider că am câștigat acest meci, la penalty este o loterie, au dat golurile pe trei greșeli personale ale noastre, nu cred că au avut două șuturi pe poartă. Jucătorii se ceartă, nu suntem la șah. Și noi am avut probleme când am plecat de la Caracal, cu tot cu înjurături, ne-am certat. Așa e la fotbal! Cei de la Caracal au spus că nu ar fi trebuit să intre în teren jucătorii de pe banca de rezerve, s-au împins”, a spus primarul din Coteana.

Semifinala dintre Viitorul Coteana și ACS Caracal s-a încheiat cu scorul 9-10, după executarea loviturilor de departajare, la finalul celor 90 de minute scorul fiind 3-3.