Aproape 25 de milioane de lei, pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului Slatina

0
143

Consilierii județeni au aprobat, joi, 30 martie, proiectul de hotărâre cu privire la: ”aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție „Reabilitarea, modernizarea și dotarea ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina”. Aici vor fi investiți aproape 25 de milioane de lei, iar durata de realizare a investiției va fi de 27 luni:

Este un proiect pe care o să îl depunem pe fonduri europene, un proiect de aproximativ patru milioane de euro. Astăzi am aprobat indicatorii acestui proiect. El presupune, în mare, reabilitarea ambulatoriului și, de asemenea, achiziționarea de o serie de aparaturi medicală și mobilier pentru ambulatoriul Spitalului Județean.

Se știe exact axa, urmează ca în perioada următoare să îl și depunem. Se va deschide sesiunea și îl depunem”, a declarat președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu.

Lucrările de refacere constau în realizarea de finisaje moderne și de bună calitate,
potrivite destinației spațiilor aferente ambulatoriului.
– s-au prevăzut vopsitorii cu vopsea specială antibacteriană la pereți și tavane;
-s-a prevăzut placarea pereților cu faianță până la h=2,10 m in grupurile sanitare;
-s-au prevăzut pardoseli din gresie antiderapantă în grupurile sanitare, iar în restul încăperilor cât și pe casele de scări pardoseli din tarkett care are caracteristici foarte importante pentru o astfel de funcțiune, este rezistent la trafic intens, este o pardoseală ignifugă, ecologică și prietenoasă cu mediul, este o pardoseală antiderapantă, are rezistență la abraziune, este rezistentă la agenți chimici și rezistă la murdărie;
-s-a propus dotarea cu echipamente a ambulatoriului.