Dan Oprescu, noul antrenor al CSM Slatina

1
539

Dan Oprescu este noul antrenor al CSM Slatina, echipă ce a promovat în această vară în Liga a II-a. Oprescu a renunțat la selecționata României Under 18.

„Daniel Oprescu renunţă la pregătirea selecţionatei Under 18 a României, pentru a pregăti CSM Slatina.
Tehnician al selecţionatelor tricolore Under 19 şi Under 18, din 2018, până în prezent, Daniel Oprescu, antrenor ce deţine Licenţa UEFA PRO, revine în fotbalul din oraşul de pe malul Oltului, pentru a pregăti CSM Slatina în Liga a II-a.
Daniel Oprescu a stabilit programul de pregătire al verii, care este structurat cu un cantonament de două săptămâni pe plan local, urmat de meciuri amicale.
Printre adversarele pe care echipa noastră le va întâlni în perioada pregătirii se numără Dinamo Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu, CS Şelimbăr, Unirea Bascov şi CSM Alexandria. De asemenea, sunt discuţii pentru perfectarea unui joc cu echipa din Liga I, CS Mioveni.
Noutăţile în lotul echipei noastre sunt: fundaşul Ionuţ Mitran, de la Universitatea Craiova, mijlocaşul central Marian Şerban, de la Chindia Târgovişte, fundaşul Cătălin Ion, de la Academica Clinceni, atacantul Luis Niţu, de la Gaz Metan Mediaş, şi mijlocaşul central Andrei Traşcu, de la Unirea Slobozia”, a anunțat clubul din Slatina pe pagina sa de socializare.

Totodată, CSM Slatina a renunțat fundaşul Cristian Preda, mijlocaşii Marius Grigore, Alexandru Cincă, Elijah Seymour şi portarul Alexandru Achiriloaie.

sursa foto: CSM Slatina facebook

1 COMENTARIU

  1. Partidul e in tot si toate. Traiasca banul public, doar asa isi mai pot trece unii in CV ca sunt antrenori la Liga 2.

Comments are closed.