Accident rutier la Pădurea Saru

0
1193

Un accident rutier a avut loc sâmbătă-7 octombrie, în jurul orei 14:00, în zona Pădurii Saru. În autovehicul se aflau trei persoane, iar echipajele de intervenție au ajuns imediat la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

Pompierii de la Garda Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit la un accident rutier, produs în zona Pădurea Saru. În accident a fost implicată o autoutilitara, în care se aflau un bărbat, o femeie și o minoră, care au reușit să iasă din autovehicul până la sosirea echipajelor de intervenție.

Autoutilitara a fost găsită în afara carosabilului, răsturnă pe o parte, iar cele trei persoane se aflau în afara acesteia. Cele trei persoane găsite la fața locului nu prezentau urme vizibile de traumă și au refuzat monitorizarea și transportul la spital“, a declarat plutonierul major Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt ISU Olt.

Autoutilitara era un Mercedes Sprinter, înmatriculată în județul Dolj, iar cele trei persoane aveau domiciliul în Craiova. Este vorba despre părinți, cu vârste cuprinse între 35 și 38 de ani și fiica acestora, minoră, în vârstă de 12-13 ani.