A fost desemnată firma care se va ocupa de tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Pitești

0
1153

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat că a fost desemnată firma care se va ocupa de tronsonul 4 al Drumului Expres Craiova-Pitești – constructorul care lucrează deja pe loturile doi și trei. Este vorba despre UMB – Tehnostrade – SA&PE Construct, care a fost desemnat câștigător deja de două ori pe acest sector. „Să sperăm că a treia oară-i cu noroc și că licitația nu va mai fi contestată din nou”, spune Drulă.

„Pe tronsonul lung de 31,8 km dintre Colonești și Pitești vorbim despre un antreprenor român serios, care lucrează foarte bine și pe loturile 2 și 3 ale aceluiași proiect și care a fost desemnat câștigător deja de 2 ori pe acest sector. Să sperăm că a treia oară-i cu noroc și că licitația nu va mai fi contestată din nou”, a scris pe Facebook Cătălin Drulă, fără a menționa numele firmei desemnate câștigătoare. Constructorul loturilor 2 și 3 ale Drumului Expres Craiova-Pitești este asocierea UMB – Tehnostrade – SA&PE Construct.

De la momentul semnării contractului, constructorul va avea la dispoziție 12 luni pentru proiectare și 24 pentru execuție. Ministrul Transporturilor spune însă că există mari șanse ca finalizarea lucrărilor să aibă loc mai repede de termenul contractual – mai ales că pe lotul 4 pot fi mobilizate resursele deja mobilizate de constructor pe loturile 2 și 3. Acestea vor fi gata anul acesta, respectiv în 2022 (împreună cu lotul 1), mai spune Cătălin Drulă.