5 MOTIVE pentru care afacerea ta OFF-line trebuie sa aiba un SITE de prezentare!

0
174

Un studiu recent realizat aduce in atentia publicului o informatie care ar trebui sa te puna pe ganduri: la nivel global, aproximativ 90% dintre utilizatori prefera mediul virtual ca mijloc de informare, shopping sau alte servicii. Mai mult decat atat, exista un procent de aproximativ 57% dintre consumatori, care sustin ca un magazin offline fara site web nu reprezinta incredere. Asadar, intr-o societate dependenta de Internet, prezenta in mediul online joaca un rol extrem de important, reprezentand, cu alte cuvinte, o parte decisiva in drumul catre succes.

Indiferent ca detii o afacere care promoveaza servicii sau bunuri, este esential ca tu sa ai in vedere crearea unui site de prezentare a acesteia, pentru a atrage un numar cat mai mare de potentiali clienti si, intr-un cuvant, pentru a te bucura de cresterea profitului si a cifrei de afaceri.

Solicita sprijinul Agentiei de Marketing Digital Seo Cupcake, in vederea crearii website-ului de prezentare al firmei, tinand cont de o serie de pasi esentiali in tot acest proces: identificarea unui wireframe specific business-ului tau, crearea unui logo, implementarea unei arhitecturi navigationale User-friendly, adaptarea continutului pe mobil si tableta, dar si implementarea regulilor SEO pentru indexarea paginii web create.

Iar daca inca nu ai inteles de ce este atat de important sa oferi consumatorilor si o varianta online a afacerii tale, in cele ce urmeaza, vei putea descoperi 5 motive care sa te convinga de faptul ca vei avea numai de castigat!

5 beneficii pe care ti le asigura detinerea unui site web al business-ului tau!

Nu reprezinta pentru nimeni o noutate faptul ca oamenii isi petrec majoritatea timpului pe Internet, fie ca utilizeaza retelele de socializare, fie pentru a cauta produse si servicii care ii intereseaza. Asadar, ofera-le potentialilor clienti posibilitatea de a te gasi si in mediul virtual, caci, astfel, firma ta va castiga credibilitate. Altfel, cei interesati vor apela la concurenta, care le pune la dispozitie si o platforma online. Si, cu siguranta, acesta este un lucru pe care sa il eviti!

  1. Cresterea vanzarilor.

Stiai ca firmele care detin site-uri de prezentare se pot astepta la o crestere de aproximativ 40% a vanzarilor? Pagina web a afacerii tale va fi disponibila potentialilor clienti 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, ceea ce inseamna ca cei interesati de produsele ori serviciile tale le pot vedea ori achizitiona oricand isi doresc. In plus, compania ta va deveni cunoscuta si in randul utilizatorilor internationali ori care nu locuiesc in orasul in care activezi.

  1. Promovarea companiei.

Mediul virtual reprezinta cea mai eficienta modalitate prin intermediul careia iti poti promova business-ul. Fie ca optezi pentru Google Adwords ori ca alegi varianta optimizarii pentru motoarele de cautare, cert este ca, odata ce devii prezent in online, oamenii care iti apreciaza afacerea nu vor ezita sa o promoveze pe retelele de socializare.

  1. Sursa de informare.

Fara indoiala, este mult mai simplu sa actualizezi pe site informatiile vizavi de produsele si serviciile pe care le promovezi, decat sa trimiti clientilor tai brosuri si pliante, pe care, cu siguranta, le vor arunca, considerandu-le reclame de care nu au nevoie. Odata ce vei crea propria pagina web, vei putea publica toate informatiile referitoare la noile produse si servicii, evenimente si reduceri, cu toate detaliile specifice, fara a mai fi nevoie sa apelezi la metoda invechita a materialelor printate.

  1. Consolidarea si imbunatatirea relatiilor cu clientii.

Prin intermediul paginii web a afacerii tale, vei avea posibilitatea de a mentine legatura cu clientii folosindu-te de mijloace precum newslettere, blog cu informatii utile, formulare care pot fi completate online, precum si programe de fidelizare.

Asadar, construieste-ti un site web si alege ca, de acum inainte, sa fii disponibil si in mediul virtual pentru clientii tai. Ai toate motivele sa o faci!