ANGELA NICOLAE, NOUL MANAGER INTERIMAR AL SPITALULUI SLATINA

0
3989

Începând de luni, actualul manager al Spitalului Județean de Urgență Slatina, Dan Stana, își  încheie activitatea. Locul său va fi luat, până la organizarea unui concurs pe funcție, de către fostul prefect de Olt, Angela Nicolae.

Managerul Dan Stana, a declarat în exclusivitate pentru Gazeta Oltului că nu va mai opta pentru un alt mandat pe această funcție și va reveni de luni pe vechea funcție de director administrativ și resurse umane din cadrul celei mai mari unități sanitare din județ.

Dan Stana a demonstrat că este un om cu experiență și are capacitate managerială conducând instituția cu eficiență și responsabilitate. Chiar dacă a avut mai multe evenimente inerente în această perioadă, acesta a reușit să gestioneze foarte bine acțiunile de prevenție, evitarea de victime și de responsabilizare a personalului sanitar, drept pentru care Gazeta Oltului îl felicită pentru activitatea depusă.

Angela Nicolae nu are experiența pe care o are Dan Stana, iar funcția de manager va fi o mare piatră de încercare pentru aceasta.