Corabia: orașul în care poți să-ți cumperi un apartament cu 20.000 euro!

0
3306

Piața imobiliară din Corabia pare să fi rămas ancorată în trecut. Locuințele au prețuri începând de la 20.000 de euro.

Pentru cei cu bugete mai modeste, care doresc să investească într-o locuință confortabilă și accesibilă, Corabia este destinația potrivită. La un preț decent își pot îndeplini visul.

Aici, un apartament cu două camere la ultimul etaj și fără îmbunătățiri se poate achiziționa chiar și cu sume sub 20.000 de euro.
Cele cu prețuri mai apropiate de 30.000 de euro sunt ideale pentru cei care îmbrățișează luxul.

Această oportunitate unică este vizată atât de cei care doresc să investească cât și de cei care sunt în căutarea unei noi locuințe.

Comunitatea din Corabia declară că prețurile sunt atât de mici deoarece nivelul de trai este foarte scăzut dar și oportunitățile profesionale sunt mici.
În ultimii ani mulți tineri au plecat din zonă către orașe mai mari sau chiar alte țări și nu se întrevăd speranțe că se vor întoarce.

Orașul Corabia se află pe malul stâng al Dunării iar cu mult timp în urmă în perioada comunismului, aici veneau mii de oameni din orașe mai îndepărtate. Aceștia se angajau la Fabrica de Zahăr sau la Întreprinderea de Fibre Sintetice și Tăbăcărie Minerală.

În locul lor au rămas doar mici comunități care se străduiesc să țină pasul cu provocările zilnice, fie că este vorba de economie, locuri de muncă, sănătate sau învățământ. În 2021, conform datelor recensământului, în Corabia mai existau aproximativ 13.527 de locuitori.

Marilena Vasile