Examenul auto, suspendat. Mașinile mai pot fi înscrise

0
366
Oltenii care credeau că în următoarea lună își vor lua carnetul de șoferi mai au de așteptat. Autoritățile au suspendat activitatea de examinare pentru ambele probe pe care le susțineau cei care își doreau să devină șoferi.
„Având în vedere evoluția situației epidemiologice de pe teritoriul României, în contextul apariției și răspândirii virusul COVID-19, la nivelul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt s-a dispus măsura suspendării activității de examinare, atât pentru proba teoretică, cât și pentru proba practică, pe o perioadă de 30 zile, începând cu 17 martie, cu posibilitate de prelungire în funcție de evoluția situației actuale”, se arată într-un comunicat la Prefecturii Olt.
Activitatea Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Olt se va desfășura zilnic, între orele 08,30-19,00, pentru cetățenii care solicită înmatriculări de vehicule și preschimbare permis de conducere, numai în baza programărilor online.