SLĂTINENI, PĂZIȚI-VĂ CÂINII DE… HOȚI!

0
431

De ceva timp, în municipiul Slatina, hoții au găsit și un alt mod de a face bani, din muncă necinstită, adică din hoție.

Patrulând prin oraș, mai ales în cartierele cu vile, aceștia urmăresc cu atenție curțile în care se află căței sau chiar câini (dintre cei inofensivi) de rasă. Deschid porțile, multe neîncuiate din interfon și așteaptă ca animalele să iasă din ele.

Dacă în zonă nu este nimeni sau nu există la vedere camere de supraveghere, imediat apare și mașina ”complice” furând astfel patrupedul.

Același lucru se întâmplă și cu animalele de companie de rasă care din diferite motive pleacă voluntar din curtea caselor.

Există o adevărată rețea în Slatina, multe dintre animalele furate, și nu puține la număr în ultimele săptămâni, nu mai pot fi găsite.

Pentru că, acestea sunt transportate în alte orașe mari unde li se pierde urma, fiind vândute pe bani mulți celor interesați de acestea.

Mulți dintre cumpărătorii de pe site-uri sau la pont, nu știu că aceste animale sunt furate (de către cei care le vând).

Și că, aceste furturi lasă zeci de copii sau stăpâni cu traume și lacrimi în ochi, prin pierderea unui suflet de animal la care țineau foarte mult.

În după amiaza zilei de ieri, în zona străzilor Mânăstirii și Poet Dumitrana a fost furat un cățel din rasa mini-pudel cu blana maro avea o zgardă neagră și ca semn particular are la codiță o suviță albă.

Acesta răspunde la numele de ”Charlie” și a lăsat multă durere în sufletul copiilor care-l iubeau cu multă dragoste!

Poate că, poliția municipală și cea locală din Slatina trebuie să se implice și în prinderea acestor rețele de hoți!

Ajurorul civic este foarte important!

P.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.