Spitalul Județean Slatina face angajări

0
1693

 Cea mai mare unitate sanitară din judeţ încă mai are nevoie de specialişti pentru a acoperi deficitul de cadre medicale .

Deşi în ultimii ani, zeci de medici tineri și asistenți au fost cooptaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în prezent unitatea medicală încă mai are nevoie de personal. De aceea, în această perioadă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a scos la concurs patru posturi de medic specialist, un post de medic rezident și două posturi de farmacist.

Mai exact este vorba despre un post de medic specialist, specialitatea urologie, nivel studii S cu normă întreagă, la Secția Urologie, două posturi de medic specialist, specialitatea anestezie și terapie intensive, nivel studii S cu normă întreagă la Secția ATI, un post de medic rezident V, specialitatea anestezie și terapie intensive, nivel studii S cu normă întreagă la Secția ATI, un post de medic specialist, specialitatea stomatologie/medicină dentară, nivel studii S cu normă întreagă la Cabinetul medicină dentară de urgență și două posturi de farmacist, specialitatea farmacie, nivel studii S cu normă întreagă la Farmacie. Contractele sunt pe perioadă nedeterminată.

Înscrierile la concurs se fac la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anunțului (data publicării anunțului 19 aprilie 2019). Taxa de concurs este de 150 de lei. Informații suplimentare se pot obține la Serviciul RUNO al Spitalului Județean de Urgență Slatina, telefon 0349.802.550.