ANUNT ANGAJARE 4 POSTURI

0
64

AID GEOSOLUTIONS SUPPORT & CONSULTING SRL, scoate la concurs  :

  • 4 posturi – Confectioner tâmplarie din aluminiu si mase plastice cod COR 712409 pe perioada nedeterminata, norma intreaga, la locatia din strada PITESTI nr. 110-112, localitate Slatina, judet Olt.
  • Recrutarea si Angajarea se va face cu respectarea principiului egalitatii de sanse si a tratamentului egal intre angajati, femei si barbati, in cadrul relatiilor de munca de orice fel, prin nediscriminare la angajare, in toate posturile sau locurile de munca vacante si la toate nivelurile ierarhiei profesionale, in cadrul proiectului (cu titlul „INOPLAST„cod SMIS 147325, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, 2-IMM Apel 2020, Axa prioritara, “Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”.
  • Cele 4 posturi presupun cunostinte de operare intr-o unitate de productie integrata pentru fabricare tamplarie din plastic( cod CAEN 2223 Fabricarea articolelor din material plastic pentru constructii).Selectia se va face dupa criterii obiective legate de pregatirea, cunostintele si aptitudinile, precum si experienta solicitantilor si fara discriminare in functie de rasa, sex, etnie, apartenenta religioasa sau politica.

Din totalul locurilor de munca nou create, cel putin 1 loc de munca va fi alocat persoanelor identificate drept categorii defavorizate: are varsta de peste 50 de ani;

Cerinte –  experienta in domeniu

Informaţii suplimentare se pot obţine la: ISTRATE ADRIAN ADMINISTRATOR–, tel: 0745050355, email:

aidgeosolutions@gmail.com.