PERCHEZIȚII ÎN OLT, ÎNTR-UN DOSAR DE DELAPIDARE. SUNT VIZAȚI FUNCȚIONARI AI UNEI AUTORITĂȚI PUBLICE LOCALE

0
1028

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au efectuat, marți dimineață, patru percheziții la sediul unei autorităţi publice locale din județul Olt și la domiciliile unor funcționari din cadrul instituţiei respective.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare. Perchezițiile s-au desfășurat la sediul Primăriei Cilieni.

Din cercetări a reieșit faptul că, funcţionari din cadrul autorităţii publice locale şi-ar fi însușit aproximativ 350.000 lei din casieria unității, sumele respective fiind încasate de la cetățenii pentru plata impozitelor și taxelor locale, fiindu-le eliberate chitanțe în acest sens, sume care, ulterior, nu ar mai fi fost depuse în totalitate la trezorerie, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

În baza unor mandate de aducere, trei persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale.