Cazul Sorina, amânat de Judecătoria Slatina

1
164

Judecătoria Slatina a decis, luni, amânarea cazului Sorina, fetița de 8 ani luată cu mascații de la foștii asistenți maternali care au crescut-o, după ce a fost adoptată de un cuplu de români din SUA. Instanţa a amânat pronunţarea pentru joi, 18 iulie. 

 Magistrații Judecătoriei Slatina trebuiau să decidă luni dacă fetița poate fi scoasă din țară, însă instanța a amânat pronunțarea pentru joi, 18 iulie.

După cum se știe, procurorul general al României a dispus ca minora Sorina (din cazul de adopție mediatizat foarte mult în ultimul timp) să nu poată pleca din țară, urmând să se soluționeze cererea de revizuire a dosarului de adopție.

De pe rolul Judecătoriei Turnu Severin, cazul a ajuns la Curtea de Apel Craiova. După care Curtea de Apel Craiova, pe 2 iulie, a decis să se mute la Tribunalul Olt, care a declinat competența către Judecătoria Slatina.

Prin hotărârea dată, Curtea de Apel Craiova a admis cererea de strămutare de la Tribunalul Mehedinți la Tribunalul Olt și a desființat de drept sentința civilă pronunțată de Tribunalul Mehedinți în care soluționarea procesului a fost declarată în favoarea Judecătoriei Drobeta Turnu Severin.

1 COMENTARIU

  1. Suntem o familie de romani din Canada care in 2018 am adoptat un copil din Romania.Prin urmare cunoastem sistemul,procedurile si partile implicate in acest proces.
    Ce ne minuneaza in acest caz este acuzarea victimelor si victimizarea impostorilor.Familia onesta de romani din America,familia Sacarin,este tarata prin tribunale fara sa fi facut nicio ilegalitate.Pe de alta parte,escrocii emotionali,familia Saramat,cei care au sechestrat un copil timp de 2 luni fara niciun drept legal,sunt de un tupeu iesit din comun.Ei nu sunt deloc vizati de autoritati,de justitie,ba chiar sunt considerati victime.Daca acest lucru se intampla in SUA sau Canada luau minim 10 ani de puscarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here