Caracal:PNL-marș electoral

0
544

Astăzi, în jurul orei 17.00, în municipiul Caracal a fost organizat un marș de către conducerea organizației PNL a municipiului, în fruntea căreia se găsește doamna președinte Luminița Popescu.

Acest marș a plecat din zona nouă a orașului, din fața magazinului Lidl către zona veche a municipiului Caracal în apropierea sediului primăriei.

Au participat în jur de 250-300 de persoane, membrii și simpatizanți ai PNL din municipiu Caracal și din localitățile învecinate.


Din partea conducerii județene au fost prezenți: domnul deputat Gigel Știrbu; candidatul la președinția Consiliului Județean, Emanuel Oproiu; prim-vicepreședintele PNL Olt și primar al localității Studina, Marian Vasile și alți lideri județeni.

A fost un marș aprobat de către Primăria Municipiului Caracal dar din păcate acest eveniment a coincis cu un altul foarte important, pe care și noi l-am anunțat de ceva timp. Este vorba despre “Expoziția de motoare și mașini Retro”, care a avut aprobare pentru a se organiza în această zi, în jurul aceleiași ore chiar în fața primăriei municipiului Caracal.

În final această activitate cu caracter politic, în perioada următoare fiind în desfășurare campania electorală pentru alegerile locale și europene, a fost un marș liniștit, s-au strigat lozinci cu caracter politic, în special împotriva PSD și în final un miting a avut loc chiar lângă sediul primăriei Caracal.

Prin intermediul unei portavoci Luminița Popescu, președinta PNL Caracal și deputatul Gigel Știrbu s-au adresat mulțimii prezente.
A reieșit în evidență poziția pe care a afișat-o parlamentarul liberal de Olt prin care a avut atacuri la actualul primar al municipiului Caracal, Ion Doldurea, referitor la tragicul eveniment care a avut loc în cursul anului trecut la Crevedia.


Din păcate, acest mesaj nu a fost bine primit chiar de către unii liberali olteni  prezenți la acest marș și care comentau negativ faptul că s-a apelat la acest mesaj, mulți dinte ei având cuvinte de laudă asupra modului în care își desfășoară activitatea primarul Ion Doldurea.

A fost apreciat mesajul liderei locale a PNL Caracal care s-a abținut de la atacul la persoană dar subtil a punctat câteva dintre unele probleme cu care se confruntă primăria.

În concluzie, acest marș a fost bine organizat, nu a consemnat acte de violențe sau alte aspecte de ordin social.