VÂLCOV PLEACĂ DE LA GUVERN…

13
3607
Pe surse, provenind din anturajul apropiat al slătineanului nostru, DARIUS VÂLCOV, în cel mai scurt timp, acesta va demisiona din funcția de Consilier pe probleme economice al guvernului Dăncilă.
Ieșirea din scena politică, pe ușa din spate și condamnarea lui Liviu Dragnea l-au lăsat fără niciun sprijin din partea noului val din conducerea PSD.
Dragnea este cel care l-a cocoțat într-o funcție prin care controla totul în guvern, făcea analize, propuneri privind activitatea miniștrilor. Puțini erau aceia care-i respectau capacitatea profesională, cei mai multi l-au considerat un impostor, un profitor și omul de casă al lui Dragnea. Liderul PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, după ce a coalizat să-l dea jos pe Dragnea și să stopeze dezastrul din partid, a REFUZAT orice dialog cu Darius Vâlcov și caracaleanul Florin Iordache, deputat de Olt. Cei doi deveniseră oamenii de taină și încredere ai lui Dragnea și dușmanii organizației PSD Olt, în fruntea căreia se află Paul Stănescu și Marius Oprescu. Deci, în cel mai scurt timp, dacă nu-și dă DEMISIA, Darius Vâlcov va fi dat afară de actualul prim ministru, Viorica Dăncilă.
Vin vremuri grele pentru Darius Vâlcov, probabil că va fi coleg de celulă cu prietenul lui, Liviu Dragnea. Doar dacă, între timp, nu va da…din casă lucruri importante pentru unii despre Liviu Dragnea.
PC

13 COMENTARII

 1. Dragnea, Valcov.Radu Mazare,Sebastian Ghita,Adrian Nastase.Miron Mitrea si multi altii politicieni nu ar fi ajuns mari corupti fara sprijinul si complicitatea PSD,partid care isi are originea in Frontul Salvarii Nationale ex Partidul Comunist Roman.
  In mod logic ,PSD este principalul vinovat pentru coruptia din Romania,deoarece sub obladuirea PSD, furtul din banul public a fost si inca mai este un mod de viata pentru primarii,presedintii de Consiliii Judetene,prefectii,ministrii si prim-ministrii…Acest lucru este cauzat de tradiție și favorizat de factori precum sărăcia, legislație instabilă, neaplicarea legii, mentalitatea de îmbogățire a elitei politice și economice din Romania.
  Din pacate,tupeul si nesimtirea PSD este mare.Acum Paul Stanescu se face ca ploua si vrea din nou sa ne vanda gogosi.Dar timp de 30 de ani ce a facut pana acum acest partid de sorginte comunista?A furat din banul public fara rusine si a saracit populatia Romaniei ,alungand din tara toate elitele morale si intelectuale….Unde sunt autostrazile,spitatele regionale,salarile si pensiile decente promise de FSN,PDSR si PSD?

 2. PSD a dat la romani.
  PNL(PDL) a taiat.
  PSD are in programul de guvernare SPITALE AUTOSTRAZI, PENSII si SALARII MARITE, SUBVENTII PENTRU AGRICULTORI.
  PNL(PDL) nu are nici macar program de guvernare, iar mintea lor e la luat, nu la dat.

  • De cand era Valcov primar se face autostrada Craiova-Pitesti.Dragnea si Olguta au inaugurat-o ,dar nu are nici autorizatie de constructie.Spitalul regional Craiova trebuia inceput,in 2017,potrivit programului de guvernare.Daca legea pensiilor n-o schimba Olguta aveam mai multi bani ,ca pensionari.Multe firme straine pleaca,pentru ca Valcov si Dragnea et.comp.au dat Ordonanta lacomiei(OUG14).Salariile marite se platesc din imprumuri.Domnule ca_comentator vad ca esti simpatizant PSD sau bugetar,care nu face nimic si ia o caruta de bani ,de…..mita de la PSD.

  • Ce dracu a dat? O sarma si o galeata din plastic? Le-a manjit putin pensiile, pentru a le putea scoate ochii ca le-au dat. In schimb si-au dat lor si celor din sleahta lor : pensii, salarii, servicii si Dumnezeu mai stie ce. Nu ma apuc sa-ti spun tie cum a fost cu pensia mea, caci nu meriti osteneala.

 3. Măi băieți,ușor,ușor,nu vă agitați atâta! De 30 de ani vedem cu a dispărut toată industria românească,bucată cu bucată,industrie construita de bunicii și părinții noștrii.
  Voi vă certați pe hoții ăștia care au furat tot ce s-a putut.
  Au dispărut peste 3000 de fabrici,uzine,întreprinderi mici și mijlocii,pe care un prostovan le-a numit:”mormane de fier vechi”.În țara noastră se făcea de la ace,brice și…..până la avioane.
  Dacă restructuram industria,cu întreprinderile pe care le aveam,eram cei mai tari.
  Hoții,nu au culoare politica,hoții sunt hoți,și atât!

 4. Derbedeul asta furicios propulsat de invatatura si studii e o jigodie umana.A fost si este cu ochii si atitudinea numai dupa furat si functii la stat.Imposibil sa scape de puscarie.Va disparea din viata publica.Slatina dragostea lui il va mai primi cand va avea puscarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here