VÂLCOV PLEACĂ DE LA GUVERN…

0
3718
Pe surse, provenind din anturajul apropiat al slătineanului nostru, DARIUS VÂLCOV, în cel mai scurt timp, acesta va demisiona din funcția de Consilier pe probleme economice al guvernului Dăncilă.
Ieșirea din scena politică, pe ușa din spate și condamnarea lui Liviu Dragnea l-au lăsat fără niciun sprijin din partea noului val din conducerea PSD.
Dragnea este cel care l-a cocoțat într-o funcție prin care controla totul în guvern, făcea analize, propuneri privind activitatea miniștrilor. Puțini erau aceia care-i respectau capacitatea profesională, cei mai multi l-au considerat un impostor, un profitor și omul de casă al lui Dragnea. Liderul PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, după ce a coalizat să-l dea jos pe Dragnea și să stopeze dezastrul din partid, a REFUZAT orice dialog cu Darius Vâlcov și caracaleanul Florin Iordache, deputat de Olt. Cei doi deveniseră oamenii de taină și încredere ai lui Dragnea și dușmanii organizației PSD Olt, în fruntea căreia se află Paul Stănescu și Marius Oprescu. Deci, în cel mai scurt timp, dacă nu-și dă DEMISIA, Darius Vâlcov va fi dat afară de actualul prim ministru, Viorica Dăncilă.
Vin vremuri grele pentru Darius Vâlcov, probabil că va fi coleg de celulă cu prietenul lui, Liviu Dragnea. Doar dacă, între timp, nu va da…din casă lucruri importante pentru unii despre Liviu Dragnea.
PC