Vicepremierul Paul Stănescu, despre Drumul Expres Pitești-Slatina-Craiova: „Contestatarii de profesie și-au făcut din nou datoria”

2
3435

Prezent, vineri, la Slatina, unde a participat la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România (ACoR), Filiala Județeană Olt, vicepremierul României Paul Stănescu și-a exprimat regretul și nemulțumirea, în același timp, că lucrările de construcție a Drumului Expres Pitești-Slatina-Craiova care ar fi trebuit deja să înceapă sunt întârziate din cauza unor contestatari de profesie.

Totuși vicepremierul este optimist și speră că odată cu noua Lege a achizițiilor publice termenul de soluționarea a contestațiilor să fie scurtat și lucrările la drumul expres să înceapă în primăvara anului viitor.

Legat de drumul expres Pitesti-Slatina-Craiova, așa cum am spus și ultima dată, sigur că s-au mai întâmplat niște lucruri. Ca de fiecare dată contestatarii de profesie până la noua Ordonanță care am dat-o cu Legea achizițiilor publice sigur că din nou și-au făcut «datoria» . Eu sper că cel puțin două tronsoane, așa cum am spus, să înceapă. Este vorba de proiectare și execuție.  Pentru tronsoanele 1 și 2 sigur va mai trece ceva timp. Eu sper ca «excavatorul» în primăvara lui 2019 să intre în acțiune. Asta este tot. Altceva nu am ce să vă spun, date exacte. Am înțeles că din nou licitațiile pe tronsoanele 3 și 4 au fost din nou contestate, din nou s-au întâmplat lucruri, dar sunt convins că odată cu noua Lege a achizițiilor lucrurile se vor îndrepta din acest punct de vedere”, a declarat vicepremierul României Paul Stănescu.

Ilie Bîzoi

 

2 COMENTARII

  1. Nu-i adevarat.Nu sunt de vină contestatarii,ci voi sunteți de vină,cei care acum conduceți Guvernul României,deoarece aveti in functii cei mai diletanti ministrii din toata istoria României.La o conferință pe teme de infrastructră proiectanții de autostrazi s-au plâns că munca nu le este luată în serios, iar un reprezentant al Băncii Mondiale a spus că ne place să lansăm proiecte insuficient pregătite, dar nu avem continuitate, fiindcă s-au schimbat zece miniștri ai transporturilor în cinci ani.
    Asadar,Paul Stănescu nu înțelege un lucru simplu.Orice lucru valoros se realizează cu oameni bine pregatiti profesional,respectiv sa fie lăsați profesioniștii care au lucrat in domeniu minim 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here