O MARE COMPANIE DIN SLATINA FACE ANGAJĂRI. NU SE CERE EXPERIENȚĂ

0
8142

După ce anul trecut din cauza restrângerii pieţei de desfacere şi a cererilor de produse generate de criza COVID-19, Altur SA Slatina a fost nevoită să disponibilizeze peste 100 de angajați, în contextul stabilizării pieței din domeniu, acum compania face angajări. Fabrica are nevoie de ingineri metalurgie neferoasă, mașiniști pod rulant, muncitori necalificați în metalurgie și turnători metale neferoase.

Oltenii fără loc de muncă au acum o mare oportunitate de angajare. Compania ALTUR SA SLATINA recrutează personal. Conform site-ului anofm.ro, fabrica din Slatina angajează 5 ingineri metalurgie neferoasă, 5 mașiniști pod rulant, 10 muncitori necalificați în metalurgie și 10 turnători metale și neferoase.

Candidații care doresc să aplice pentru ingineri metalurgie neferoasă trebuie să aibă: studii universitare- învățământ superior. Nu se cere experiență.

Pentru postul de mașinist pod rulant se cere școală profesională, nefiind nevoie de experiență.

Pentru muncitor necalificat în metalurgie sunt necesare studii gimnaziale-școală generală. Nu se cere experiență.

Nu în ultimul rând pentru postul de turnator metale si neferoase este nevoie de școală profesională. De asemenea, nu se cere experiență.

Ofertele sunt valabile până la 5 martie 2021.

Producătorul de piese auto ALTUR SA SLATINA a avut în 2019 o cifră de afaceri de 103,65 milioane lei şi o pierdere de 1,98 milioane lei.

Compania număra la finalul 2019, 737 de salariați.

Printre clienţii companiei sunt Automobile Dacia, Total Gaz Iaşi sau Hesper Bucureşti.

Altur Slatina, înfiinţată în 1979, este specializată în producerea pistoanelor auto, a seturilor motor şi a pieselor turnate din aluminiu pentru industria auto.

Altur Slatina este listată la Bursa de valori Bucureşti din decembrie 2004 sub simbolul ALT.