Percheziții în Olt și Argeș, la persoane bănuite de trafic de substanțe psihoactive

3
529

Joi, 15 martie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat trei percheziții domiciliare în județele Argeș și Olt la locuințele unor persoane bănuite de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

În urma percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 1 kg. de fragmente vegetale, 4.500 de lei, telefoane mobile şi ustensile folosite la porţionarea şi ambalarea substanţelor interzise.

Din cercetări a reieșit că membrii grupării ar fi achiziționat on-line diverse cantități de canabinoizi sintetici de pe site-uri de specialitate din străinătate, pe care ulterior le-ar fi preparat, porționat și ulterior distribuit pe raza județului Argeș. De asemenea, a reieșit că un tânăr de 28 de ani, din Slatina, ar fi comercializat astfel de substanțe unui consumator din municipiul Pitești, care ulterior a decedat. Trei persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești pentru audieri.

La acțiune au participat polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Argeș și Olt, precum și luptători ai serviciilor pentru acțiuni speciale din cele două județe.

Ilie Bîzoi

3 COMENTARII

  1. dar pe dode alexandru care sta in bloc cu lazar de la finante nu il salta nimeni? vine etnobotanice de 9 ani si nimeni nu il salta. aloo politia nimeni nu il ridica pe dode nimeni ba? are kg in casa si in garajul din spatele blocului si nimeni nimic. Politia Romana doarmne? vinde etnobotanice la copi de liceu si nimeni nu il ridica de ce ?

    • dode asta nu este ala cu seria 5 cu numar de AG — RSM ala de are si motor? ba pai asta vinde de ani de zile sigur da bani la politie la diicot la mama dracu de nu il salta astia. mare smk vinde legale, iarba si cocaina si nimeni nu il baga in seama …. alo politia diicot olt nu face nimeni nimic, vinde omul cu kg etnobotanice si nimeni nu face nimic?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here