Paul Stănescu s-a dat tare la Mihai Tudose: „NU-ȚI DA DEMISIA”

0
1391

În timp ce presa și televiziunile clocotesc și anunță nu numai o remaniere în Guvernul Tudosie ci schimbarea acestuia, social democrații strâng rândurile și fac noi strategii care să-i ferească de aceste tensiuni ce par să vină din partea unora care nu doresc altceva decât să scoată PSD-ul de la guvernare.

La Palatul Victoriei într-o întâlnire avută marți, cu ușile închise au fost patru dintre vicepreședinții PSD care au avut o discuție deschisă cu premierul Mihai Tudose pentru a-l determina să nu-și dea demisia și să se țină pe poziție atunci când se vor lua în discuție faptele miniștrilor din guvernul său. Printre cei patru s-a aflat și demnitarul oltean, Paul Stănescu care a confirmat faptul că i-a cerut premierului să nu-și dea demisia.

„Da! Este adevărat, am fost și am discutat astăzi cu premierul Mihai Tudose. I-am spus clar că nu este momentul să-și dea demisia acum și să arunce o țară întreagă în haos și din nou într-o incertitudine care nu ne face altceva decât rău.

NU-ȚI DA DEMISIA, exact așa am spus foarte clar și răspicat. Vreau să se înțeleagă la fel de bine faptul că intenția mea de a discuta cu premierul nu înseamnă că mă delimitez de PSD sau de Dragnea, dar nu cred că este momentul acum să asistăm la o demisie a premierului. Nu de asta avem nevoie acum”, a spus în exclusivitate pentru cotidianul nostru, Paul Stănescu, vicepreședinte PSD și președinte al PSD Olt.