Paul Stănescu s-a dat tare la Mihai Tudose: „NU-ȚI DA DEMISIA”

6
1334

În timp ce presa și televiziunile clocotesc și anunță nu numai o remaniere în Guvernul Tudosie ci schimbarea acestuia, social democrații strâng rândurile și fac noi strategii care să-i ferească de aceste tensiuni ce par să vină din partea unora care nu doresc altceva decât să scoată PSD-ul de la guvernare.

La Palatul Victoriei într-o întâlnire avută marți, cu ușile închise au fost patru dintre vicepreședinții PSD care au avut o discuție deschisă cu premierul Mihai Tudose pentru a-l determina să nu-și dea demisia și să se țină pe poziție atunci când se vor lua în discuție faptele miniștrilor din guvernul său. Printre cei patru s-a aflat și demnitarul oltean, Paul Stănescu care a confirmat faptul că i-a cerut premierului să nu-și dea demisia.

„Da! Este adevărat, am fost și am discutat astăzi cu premierul Mihai Tudose. I-am spus clar că nu este momentul să-și dea demisia acum și să arunce o țară întreagă în haos și din nou într-o incertitudine care nu ne face altceva decât rău.

NU-ȚI DA DEMISIA, exact așa am spus foarte clar și răspicat. Vreau să se înțeleagă la fel de bine faptul că intenția mea de a discuta cu premierul nu înseamnă că mă delimitez de PSD sau de Dragnea, dar nu cred că este momentul acum să asistăm la o demisie a premierului. Nu de asta avem nevoie acum”, a spus în exclusivitate pentru cotidianul nostru, Paul Stănescu, vicepreședinte PSD și președinte al PSD Olt.

6 COMENTARII

  1. Desi a avut dreptate acest oltean, uite ca daca dl Tudose a spus adevarul despre fata slugii la bolsevici, (inmormantatul al cu fast inutil fiind o lichea de bastard ce fu decartata de printii Hohenzolern ca neavand sangele lor, insa cica au intors-o, el majestic de nimic si, Monstrul Abdicarii noastre pe tava bolsevica ar fi rupt relatia cu casa princiare de Hohenzolern !} uite ca plateste…. vrea printesa de kko un castel mocca de la politrucii romanasi? Vrea! O sa ii tot schimbe pe primul ministru pana capata razgaiata aia ce vrea… Nu am rostit intamplator ca printesa de kko, se descoperi ca mama ei provine din fata unei cameriste, pe nume Clemansa ce fu camerista printesei Marie Dorleans, camerista schimba pe mica printesa in leagan cu fiica ei, cand implini fie-sa 6 ani o initie in magia neagra, asa rezista intre printi; fu casatorita cu un print, copii ei cu acesta nu rodira, insa ce concepu cu majordomul printului genera copile, 5, fetele lu Abdicatul Miselul Natiei. Asa ca… ce vbim? Stergem pe jos cu dl primul ministru in functie pt ca nu incalca legea sa ne dea noua castelul mocca ca sa putem sa ne intalnim cu capete incoronate in vizite private in buricul tarii, Savarsinul si Pelesul fiind asa un moft; defapt vrea in buric pt ca de acolo ii sacaie pe politicieni; recent a intervenit sa se amane calcularea pensiilor si asa un proces de lunga durata… compromite si distruge acest partid, nu imi e mie de el prea tare, insa pensionarii nu vad dc ar fi sacrificati de toanta oligofrena si mecanismele din spatele ei

  2. Ca sa stie toti ce vor sa afle jupana asta a fatat pe la 14 ani un prunc al unui alt prunc… fiu de incoronati intro monarhie functionala, deh, ma-sa madama de Majordom la Bourbon asa a invatat-o pe fie-sa, sa intre tipic pe usa din dos a servitorilor in palate, asa ca daca copii se jucau de-a mama si tata veni iute pe lume un fiu, botezat Mihai, trimis sa traiasca in tarile scandinave, e prof universitar, are copii si e bunic. Asa ca coana Reta are prunci din frageda pruncile cu pruncul incoronatilor iubitor de case svabesti/sasesti in tara asta. Impreuna fac o echipa halitoare de ciolan romanesc ca doar au motive: pruncul lor, pruncii astui si iata-i strabunici pe sestachi. Nu e numai ca are grija de ea pt aceasta cavalerul acesta, (cu nimeni nu putu fi cavaler inafara de juna fatatoare) dar sa vezi incurcala prin viata lui, dominatie si control pe Camila, pe mintea ei, pe sotului ei actual si pe cel fost prin „tehnici” clasice ale mg negre. Ce tata nu ia masa cu fiul vreodata? Asa ca Clarles sa iti traiasca piticii pe creier de la fiul coanei Reta. M are bomba ar fi sa descoperi ca defapt nu e fiul tau….dar se repara si asta repede ca coana are instructie magica mostenirea materna a strabunicii, camerista Clemansa ultra calificata si pusa acolo de ailalti pretendenti la tronul la care cf succesiunii fu indreptatita aceasta printesa fentata prin camerista aservita altora, cu interese in opozitie cu acesta nevinovata si indreptatita printesa pe lineajul iacobitilor… la tronul Angliei la acea vreme. Acesta ii fu „pacatul” si se procopsi cu camerista Clemansa stirpea printesei de kko… Au aflat asta si cei din sri si au vrut sa respecte legea, dar se putu? Insa dc nu ii da charles asta Windsorul, ca ala nu da nica de supt, pe cand asa ce bine se satura pe ei si pe ai lor… In ce gratii ii mai e duduia asta, ce facu o fata cu un Gordon, nu e asa ca charles il facu primul ministru in Anglia? Sa stiti si voi cate capete de imputiciune ar tara voastra, dati info si altora ca se va naste o constiinta superioara din aceste ganduri care va regla acesta situatie pt folosul romanilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here