Gigel Ştirbu. ..atac dur la cei care își doresc schimbarea din Olt în Olt-Romanați!!!

6
979

Deputatul de Olt, Gigel Știrbu a susținut vineri o conferință de presă în care a vorbit despre o serie de subiecte. Alături de reprezentanții media acesta a dorit să facă publice o parte din noile proiecte de lege pe care împreună cu colegii liberali vor să le dezbată în noua sesiune parlamentară. În altă ordine de ideei demnitarul oltean a vorbit și despre modul în care Guvernul Tudosie alege să conducă țara.

Un alt subiect extrem de important care a fost dezbătut în cadrul conferinței a fost cel cu privire la subiectul care vizează schimbarea demunirii județului nostru din Olt în Olt-Romanați.

„Cei care guvernează acest județ de 27 de ani nu au un proiect mai important decât acesta de a schimba denumirea din Olt în Olt-Romanați. Am stat de vorbă cu mulți cetățeni din acest județ, odată în spațiile virtuale și altă dată față în față. Vă rog să mă credeți că nu au găsit împreună cu aceștia niciun motiv întemeiat de schimbare a acestei denumiri din Olt în Olt-Romanați. Este absurd să cheltuim niște bani pentru un referendum în urma căruia dacă acest proiect va fi pus în aplicare vom ajunge să scoatem bani din propriile buzunare pentru a schimba actele de identitate sau acte de firme ori de proprietăți”, a spus demnitarul oltean care a dat  și câteva exemple certe pe marginea acestui subiect.

O pierdere de timp dar mai ales de bani dacă ne luăm după declarațiile de presă făcute de deputatul oltean. Acest a atacat dur conducrerea Consiliului Județean Olt care a dat curs unui asemenea proiect și a punctat clar că acesta este doar un… moft al celor din zona de Sud a județului care susțin cu vehemență schimbarea denumirii județului.

 

6 COMENTARII

 1. gigele,nu te-am vazut sa te bati pe alte proiecte…
  ramai,te rog,acolo unde esti….in concubinajul in care traiesti de ani …….cu psd-ul…
  nu ai fost niciodata liberal….ai fost un profitor…
  si nici nu te a durut daca oamenii sufera….

 2. Am văzut ieri câți bani se cheltuiesc pe spectacole,în condițiile în care satele noastre au rămas,poate mai rău,ca acum 30 de ani.
  Se pare că,vremurile sunt noi,dar aleșii locali sunt tot vechi!
  Domnilor politicieni,cheltuiți banul public pentru un folos al cetățenilor!
  În ceea ce privește referendumul,este ceva aiurea,nu acum era momentul,cãnd cetățeni i se confruntă cu sărăcia,cu cele mai elementare condiții de igienă,scoli neautorizate să funcționeze legal șamd.
  Asta era urgență,acuma,schimbarea numelui județului ?
  Vai mama voastră de tâmpiți!

 3. Din cate vad si aud la prieteni, cunostinte, multi nu sunt de acord cu schimbarea numelui judetului. Cineva spunea mai sus ca nu este momentul acum, dupa mine nu este potrivita niciodata aceasta schimbare. Am 50 de ani, m-am nascut si crescut cu aceasta denumire, pe cine deranjeaza acum ? Ce gogorițe, chipurile reparatii morale, cum spunea nea Oprescu ? Ar fi culmea , sa fie cheltuiti banii cu referendumul iar populatia sa spuna ”nu” ! Dar probabil vor avea grija sa iasa ”da”. Au terminat cu centura ocolitoare a Slatinei si acum se ocupa de asta ?!
  Noi cei care v-am votat, va rugam domnilor PSD-isti, nu fiti din ce in ce mai penibili !

 4. …aşa…şi care e problema…?!…?!!!…
  Ce nu vă place,arătărilor…?!…
  Păi…lua-v-aş sfecla-n PULĂ de nemernici ce sunteţi..!!!…de ce sa nu se numească
  ROMANAŢI ???…ba mai mult,ar trebui retrocedate şi teritoriul dat căcaţilor din ,,Tiliorman” si cel cedat ălora din Dj. !!!!!!!!

 5. Credeți că celor din Năsăud le-ar plăcea că județul lor să se numească doar Bistrița? Sau cei din Severinul bănățean ar dori că județul să se numească doar Caraș? Denumirea de Olt a fost impusă locuitorilor din Romanați, un nume mai îndreptățit să de-a numele unui județ decât cel actual. De fapt Slatina care se opune nici nu este în Oltenia, ci în Muntenia

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here